Személyszállítási szolgáltatásaink

Egynapos
bérlés

Rugalmas keretek között vállaljuk autóbuszok biztosítását egynapos utakhoz, legyen szó városnéző programról, zarándokútról, nagy létszámú iskolakirándulásról vagy kisebb céges csapatok szállításáról. Egy nap alatt akár a szomszédos országok népszerű kirándulóhelyei (pl. Bécs, Pozsony) is elérhetők kényelmes autóbuszainkkal. Bátran fordulhat hozzánk akkor is, ha a tervezett program több helyszínt érint vagy az éjszakába nyúlik.

Többnapos
bérlés

Kifogástalan műszaki állapotú járműveink és tapasztalt, megbízható sofőrjeink kiváló választást jelentenek, ha több napra bérelne autóbuszt. Rendszeresen szállítunk csoportokat erdélyi körutazás alkalmával, iskolai osztályokat kísérünk el a sítáborba, és sok vállalat munkatársait utaztatjuk nyaralásuk alatt. A hosszabb utak során nemegyszer baráti kapcsolatok alakultak ki az utasok és a sofőrök között, visszatérő vendégeinket már régi ismerősként köszöntik munkatársaink.

Szerződéses
járat

A legtöbb munkavállaló pozitívan értékeli, ha egy cég különjáratot biztosít dolgozóinak a munkába járáshoz, mivel így a tömegközlekedésnél gyorsabban és kényelmesebben utazhat. A szerződéses járat ugyanakkor a vállalatnak is hasznos, hiszen az alkalmazottak pontosan érkeznek munkába. Változatos méretű autóbuszainkkal iskoláknak, óvodáknak is tudunk segíteni a gyermekek napi rendszerességű utaztatásában.

Reptéri
transzfer

Külföldre az ember általában több csomaggal utazik, ezért a lehető legegyszerűbben akar eljutni a reptérre vagy onnan az otthonába. A saját gépkocsit viszont nem szívesen hagyná a reptéri parkolóban... Ilyenkor érdemes transzfer szolgáltatásunkat kérni, amellyel kényelmesen és gond nélkül érhetők el Budapest-Ferihegy (BUD), Bécs (VIE) vagy Pozsony (BTS) légi járatai. Mikrobuszainkkal családokat vagy baráti társaságokat, nagyobb autóbuszainkkal akár egész csoportokat is el tudunk vinni a környékbeli repterekre.

Egyedi utazási igények esetén is állunk rendelkezésére!

Telefon

+36 (30) 9895-896, +36 (30) 994-5536

Telephely

9330 Kapuvár, Bartók Béla utca 23.